dimarts, 10 de març del 2009

Mira quina una n'ha fet el Jac - Episodi 1: el primer bany


Principalment, podria dir que jo en sóc el culpable. Bé, més aviat la meva falta d'experiència (la meva ingenuïtat fins i tot).

Després de sopar es va reunir el gabinet de tàctica i logística nadóbiohigiènicoalimentícia (últimament especialitzat en supervivència en condicions extremes de baix descans en horari nocturn). La reunió va ser curta i la decisió aprovada per unanimitat. Calia aprofitar el necessari canvi de bolquer, per a efectuar la primera operació de neteja en banyera a la nostra petita boleta ploranera.

Jo era l'encarregat de treure el bolquer, de la primera etapa de neteja amb tovalloleta i transport del Jac a la banyera. Fetes les dues primeres tasques, sabent que el lavabo ja estaria calent i amb ganes de veure la cara resultant del primer contacte amb aigua i sabó, vaig decidir de portar el nen tal com va venir al món, aguantant-lo dret (o tant dret com el seu equilibri precari el deixa) de cara a mi (és a dir, amb la seva pistoleta del terror apuntant-me).

Entrem. Ell veu a la seva mare. Em mira amb aquella cara d'estar-me estudiant (però no, era una finta - ni el Jordan ho feia tant bé!). Evidentment la pistoleta comença a rajar. El primer impuls és de portar el Jac corrents a... A on? A la banyera? A la pica? A la tassa? En menys d'1 segon m'adono que l'impuls és inútil. El mal menor és deixar-lo acabar.

La samarreta està xopa. Els pantalons també. Al terra hi ha un bon bassal. L'Anna està pixant-se de riure. El Jac està satisfet, molt satisfet.

3 comentaris:

Pere ha dit...

Ens hem petat de riure. Una bona primera experiència. Seguiu així, que aquest blog promet molt.
Que consti que en Jac és genial!

Laura_B ha dit...

Jajajaja muy bueno, sigue escribiendo estas experiencias que algún día nos tocará a todos... (insisto en alfileres, drogas o lo que haga falta)
Me alegro mucho por vosotros, ahora sois una familia!
Un abrazo!!!

Oriol ha dit...

Ei Laura! Si necessites alguna droga dura per a tals fins reproductius, pensa que l'Anna al ser química té accés a moltes coses :P

Una abraçada!