dilluns, 29 de març del 2010

El collons de brau


Doncs si, aquest cap de setmana, un cop més, el collons de brau ens va tornar a "fotre la cursa enlaire".

D'acord, va ser un accident típic de sortida a Melbourne (potser l'Alfonso es va creure una mica massa que podia recuperar el què havia perdut arrancant malament, cosa estranya en ell, per més que em costi reconèixer-ho en veu alta), però que precisament sigui el Schumi qui se n'hagi d'emportar la pitjor part... Si hi sumem que encara no estem en forma del tot (tantes voltes per a passar l'Alguersuari?). Però no passa res, mica en mica... paciència, ja guanyarem (no cal que torni a ser el Michael de fa 5 o 6 anys - que tampoc ho podrà tornar a ser).

I el Vettel i el seu "brau vermell"? Ja fa temps que penso que quedant-se en aquest equip s'ho posa difícil per a ser campió del món algun dia, espero equivocar-me perquè és un gran pilot (potser el millor damunt la graella actualment).

El que em va fotre més ràbia, però, és veure que per més que s'hagi esforçat a netejar la seva imatge, l'Alfonso encara té la boca massa grossa. Si, jo també penso que el Button és mediocre, però de moment és l'actual campió del món i només està 6 punts per sota. El Kubica és bo, un esverat (com ho era el Montoya) i això pot ser una trava difícil de superar per a ser campió del món, però, com a mínim, ens assegura un bon espectacle. I, si, alguna vegada he dit que el Massa no estava a l'alçada de Ferrari, però deixem-lo créixer com a pilot. A més, ara que l'Alfonso és el principal pilot de Ferrari, l'alçada de l'equip ha caigut molt avall! Per cert, només està 4 punts per sota. No obris tant la boca, no sigui que algú se t'hi cagui (tant de bo)!

PD: preneu nota per quan d'aquí a un temps jo torni a indignar-me amb aquest capullo i els seus seguidors amb la bandereta espanyola del brau, per no tornar-me a dir que ell no té la culpa de tenir els seguidors que té. Ja se sap que cap foc pot començar sense una guspira.

3 comentaris:

Pere ha dit...

Acabem de començar la temporada i encara hi ha molta cosa a dir, però les declaracions de l’Alfonso al final de la cursa són d’un fatxenda increïble (encara que són veritat). Gràcies per considerar el Schumi un rival!!!
De totes formes fan més mal els mitjans d’informació que tot els demés junts. Segons ells estem a una lliga on sols hi juguen pilots apanyols (alguns diuen catalans, ja, ja, ja!!!). No saben veure la F1 com una globalitat, on tot és important i segurament el que ells remarquen tant, és el menys noticiable.
Que Déu els perdoni, ja que estem en setmana de quaresma!!!

Anònim ha dit...

És un personatge del tot insuportable. No entenc com Ferrari han decidit associar la seva marca a ell. Serà que el Botín paga molt bé?

Oriol ha dit...

Albert, al Circuit (durant uns testos) hi havia una pancarta que deia "Alfonso, el seient es guanya no es compra". Y no hase falta desir nada más.