dijous, 25 de febrer del 2010

Piratejant els comptes corrents d'altri


Cànon-robatori (perdó, volia dir remuneración compensatoria por copia privada) a tots els suports d'emmagatzematge i aparells reproductors, preassumint-ne un ús no legal. En la meva opinió, el propi cànon dóna prou arguments, sinó necessitat, per a descarregar-se el què a un li vingui de gust, encara que només sigui per tocar-los els collons i esborrar-ho a darrere (per ja no dir que dubto que massa gent es descarregui "art nacional").

Investigadors privats a casaments i comunions, fent grabacions il·legals, per a demostrar que no s'havia pagat per a posar paquito el chocolatero (aquest és el nivell musical del país; "artistes" i majoria d'oients).

Cobraments d'impostos en actes benèfics.

Cobrament a botigues i perruqueries per a tenir la ràdio posada (ràdio que ja paga el cànon pels aparells, pel suport d'emmagatzematge i per la difusió de "l'art"), fins si només tenen sintonitzada una emissora on no s'emet música.

I, per posar la cirereta al pastís, avui diuen que el capo (un tal Teddy Bautista, que és famós per fer una versió "rock" de les quatre estacions de Vivaldi, ull!), tindrà una pensioneta vitalicia de 24.500 euros mensuals, en un moment on s'està començant a veure que amb la situació actual la majoria de gent (la que paga el cànon, vaja) es quedarà sense pensió o amb una de prou reduïda com per a no poder ni comprar-se l'extensa discografia d'aquest xoriço.

Qui sap, potser si es revisessin els "negocis" que tenen tota aquesta gent, encara es trobarien prou diners per a tapar algun forat financer estatal o donar pensions a molts i molts jubilats. O potser podríem provar de fotre'ls una bobina sencereta de DVDs verges pel seu burgès darrere, mentre se'ls fa escoltar tota la discografia del Ramoncín a tot drap, obligant-los a l'hora a visionar una foto de l'Ana Belén despullada (o La Pasión Turca, és indiferent), fins que les supuracions oculars i auriculars els facin recapacitar.

11 comentaris:

Pere ha dit...

Aquí si que ens entendrem. Ja saps el que opino d’aquesta colla de comunistes reciclats. Sort que eren comunistes!!!
Fa temps que estic temptat a comprar cd’s al “top manta”, com tu dius “per tocar els collons” , i si pot ser davant d’un policia per poder-li explicar que ja el tinc pagat, que no es preocupi pels drets d’autor, que amb tot el que he pagat pel cànon digital ja vaig més que sobrat. I tu saps que a casa tot és legal, que de cd’s, dvd’s, lp’s, vídeos, cassettes, etc. originals ens surten per les orelles.
Senzillament són uns lladres emparats per la llei.

Anònim ha dit...

No tenen vergonya! Només volen els nostres diners per a viure com déus. I compte, que si no se'ls para els peus ens els trobarem a la porta de casa nostra!

Oriol ha dit...

A la porta no ho sé, però als "ports" dels nostres ordinadors si que hi són!

Elektroputos ha dit...

Mireu això:
http://www.hispasonic.com/blog/ivalladt/brian-eno-musica-grabada-es-grasa-ballena

Brian Eno, un geni... si ho diu ell...

Elektroputos ha dit...

Mira el minut 3'20"
"El que tuvo, retuvo" un feixiste enmascarat...
http://www.youtube.com/watch?v=Ff4uviofB8s

Bé de fet el video sencer no té desperdici... quins records, eh? Pere?? I en Fraga encara viu. Hem de quedar per celebrar-ho cuan es mori.
El que ens espera quan tornin els peperos...

Oriol ha dit...

Si ho diu un dels tios que va participar en la gran In Every Dream Home A Heartache, ens l'hem de creurem!

Així els Elektroputos no viviu menjant llagostes gràcies a l'SGAE? Jajaja

Elektroputos ha dit...

Vaja, no se ha publicat abans que deia que en Victor Manuel i la ""boca rape" de la seva dona hem feien fàstic. Donç aqui torno...
Ës per això que explico que algú hem va dir que en Victor M va dedicar una cancço a Franco.

Elektroputos ha dit...

Qué te haig de dir... els elektroputos ni puto caso a la SGAE, ni mai hem llepat el cul a cap tv o ràdio i mira que en els 80 havien ràdios que anaven de guays i els hi agradaven que anessin al darrera d'ells...

Oriol ha dit...

He posat la foto del "senzill" de la cançó, però reconec que encara no l'havia sentida. Comunistes ell i la Belén? Sa puta mare! Mercenaris sense cervell, això són.

Elektroputos ha dit...

No sé perqué se ha publicat a l'entrada dels Doors.
Elektroputos ha dit...

Per cert... quin fàstic en Victor Manuel i la "boca rape" de l'Ana Belen. Algú hem va dir que en Victor M. va fer-li una canço al caudillo...
Ecsssss!!
http://www.20minutos.es/noticia/206962/0/victor/manuel/franco/

La mare que el va parí, diu que hem 19 anys encara no tenia conciencia..., mireu, mireu... Mal parit!!!

Oriol ha dit...

Prou vídeos d'aquest, que surten pústules... i encara m'he de preparar mentalment per la primera cursa del mundial de F1 i tots els espanyolets excitats que hi haurà...