dijous, 18 de febrer del 2010

Mira quina una n'ha fet el Jac - Episodi 10: 1 any


Sembla mentida que ja hagi passat un any. L'excés d'activitat que et genera el fet de tenir un tro com el Jac fa que perdis la noció del pas del temps. A més, l'alegria i felicitat que t'aporta fa que no prestis massa atenció a quin dia o mes et trobes. I de cop i volta, t'adones que has passat de poder-te posar la boleta, quietonet i totalment estirat, damunt una cama, mentre mirava a l'infinit amb una expressió de desconnexió amb la realitat al petit rostre, a tenir un petit revolucionari que gamba per casa, explorant cada petit racó, sense parar quiet un instant i prou gran i amb prou força com per a tenir feina per a dur-lo a sobre massa estona.


Just amb el primer aniversari hem tingut els primers passos. Hem passat de fer el Chuck Berry (fer petits passos pivotant sobre una cama, però en el cas del Jac, a diferència del pare del rock'n'roll, descrivint petits cercles) a desplaçar-nos quatre o cinc metres (amb la mateixa gràcia i estabilitat que el Frankenstein), cada cop més de pressa i cada cop amb menys por (tot i les freqüents caigudes).

Puc dir, sense cap dubte, que ha sigut l'any més intens i més feliç de la meva vida. I fins ara només hem vist les primeres passes del Jac, les primeres que realment donen sentit a tot allò que jo hagi pogut fer fins ara.

1 comentari:

Pere ha dit...

Espero que, d’aquí en endavant, pugui ser cada any el més feliç i intens de la vostra vida, com així ho està essent per nosaltres. Feliç aniversari!!!