dimarts, 23 de febrer del 2010

Discs que no puc deixar d'escoltar - Episodi 5: L.A. Woman (The Doors)


L'últim disc d'un grup amb un so tant poderós com la personalitat del seu líder. Crits trencats d'un lizzard king en les últimes etapes de la seva autodestrucció. Brillant. Publicat al 1971.

8 comentaris:

Pere ha dit...

Vaja rotllo de disc i de grup!!!

Oriol ha dit...

... digué la persona que volia anar al concert dels U2 a barçalona...

Pere ha dit...

No em comparis U2 amb the Doors. Sinó s'hagués suïcidat (perdó sinó l’haguessin assassinat) ningú en parlaria d’ells. Les morts fan molt soroll i queden bé pel futur.

Oriol ha dit...

Això dic jo, no es poden comparar els U2 amb els Doors ni de broma! Deixant de banda l'estil musical i la comercialitat, els U2 ja fa molt temps que fan MOLTA pudor (ok, van fer el Joshua Tree - que a mi tampoc m'emociona). El dia que els U2 facin una sola cançó que s'acosti, ni que sigui una mica, a The End o When The Music Is Over, llavors en parlem.

Pere ha dit...

No et negaré que els temes es poden escoltar, però és la música d’un “tio torrat” que no va enlloc. Estava buscant el seu final i ho va aconseguir. Que descansi en pau!

Elektroputos ha dit...

Això, R&R al 100% Visca els Doors "amb el mort a cuestas". Mori el pachanga del Bono i els U2. Que no és només que un oportunista que li agrada d'anar de messias ong pel mon.
Ho sento doktorrrr. Ah i per veure port aventura sempre estàs a temps, no cal que t'el fiquin en el Camp Nou!!

Elektroputos ha dit...

Per cert... quin fàstic en Victor Manuel i la "boca rape" de l'Ana Belen. Algú hem va dir que en Victor M. va fer-li una canço al caudillo...
Ecsssss!!
http://www.20minutos.es/noticia/206962/0/victor/manuel/franco/

La mare que el va parí, diu que hem 19 anys encara no tenia conciencia..., mireu, mireu... Mal parit!!!

Oriol ha dit...

Ara, ara Gustau, el Bono a vendre crispetes a Port Aventura!