divendres, 22 de gener del 2010

Quin any que ens espera!


"Fa 24 hores estava mort". Ho va dir abans d'ahir el de la Rosa. Hòstia tu, si perquè un hippie va tornar d'entre els morts tres dies després de la seva defunció, se l'ha considerat fill de Déu i s'ha muntat un culte que mou milions (d'euros i de persones) al seu voltant, què hem de fer amb aquest veritable miracle? Ben pensat, però, no podrem donar-li més que la consideració de nebot imbècil del Senyor, doncs la posició de nou messies ja la té l'Alfonso amb el seu bòlid vermell.

A tot això, cal afegir-hi l'Alguersuari (aquest any es veu que farà uns accidents espectaculars) i el Campos Meta F1 (ni els legionaris tenen cotxes tant ben parits).

Quin any que ens espera! Tota la caspa periodística hispànica segur que lluirà com mai. Fem apostes: 1) quant tardarem a sentir parlar de la poca esportivitat en el passat del Schumi (les ordres d'equip a Austria amb el Barrichelo deixant-se passar, l'aparcament a la Rascasse, etc.) i 2) quant tardarem a sentir parlar de "la armada española"? Jo ja friso per a sentir-ho!

Només per acabar, una proposta: tot español (pilot, mecànic, periodista o cotxe, és igual) hauria d'estar patrocinat per la benemèrita i, conseqüentment, anar distingit vestint alguna peça (pot ser el casc) amb el característic verd (on la bandera ressalta molt millor, evidentment).

7 comentaris:

Anònim ha dit...

Jo ja no sé, si el meu cor podrà amb tanta taquicàrdia provocada per les darrers noticies!.
Primer es veu que el món científic ha avançat tant, que logrem que un mort torni a viure a les 24 hores. Em queda per això el dubte de quin tipus d'alucinógen han fet servir, doncs algunes substancies podrien haver malmès un xic més, l'inexistent cervell d'aquest pobre xicot.
Desprès també hi ha els que prometen haver aprofitat tant el temps assajant , per fer uns accidents ben espectaculars, hi friso per veure'ls.
Mentrestant,estic cercant un sistema d'antena, que un cop als Circuits, bloquegi les entrades del coneixement "español" del tema.Ja sé que la cultura mai fa mal, però jo, que voleu que us digui, amb les classes de la setmana, ja vaig servida!.
I per acabar, una altra proposta; perquè no canviem el Cavallino Rampante per l'inavaluable, inimitable, i estimadíssima "Cabra de la Legión Española"?. No creieu que faria molt de goig a la graella de sortida?.

Oriol ha dit...

Estimada anònima, no es preocupi per a trobar cap tipus d'antena especial. De fet, la senyal que reben els "españols" presenta tantes interferències (un collons de soroll imperialista) que és impossible que puguin obtenir-ne cap tipus d'informació útil (la constel·lació obtinguda no és més que un núvol difús de "toros" barallant-se). La proposta de la "capra sodomizzada" és bastant interessant, de fet ja hem vist a l'Alfonso emprovant-se la gorreta de legionari... Jo, però, encara aniria més enllà, perquè no acceptem a la cabra com a tercer cotxe de l'escuderia i que participi als grans premis? Així els patris aficionats tindrien més temps per a fer l'onada i aplaudir al seu ídol (representat a través de l'animal), mentre els altres gaudim de la cursa.

elektroputos ha dit...

Si i lo millor serà la nova puntuació, i hauran osties per arribar el primer!!

"Ya lo decíamos Alonso era bueno, esa sequía no era normal" Lobato. i + comentaris.
"La armada española, està apunto de rugir..."
Pedro, Pedro, Pedro... nuestro excomentarista, no ha podido pasar de la Q3, que pena de coche a pesar de llevar un motor como el de Alonso..."
"... Claro que con las dificultades de Adrián Campos... qué coche se esperaba tener"
"Schumaker el kaiser... el que tuvo retuvo, ha vuelto a tocarse con su compañero de equipo Nico Rosberg..." "Ya lo tenía que haber dejado en su momento..." o "el Kaiser ha vuelto, todo victorioso imponiendo su ley ante los jovencitos..." i blah, blah, blah

Oriol ha dit...

Hem d'aconseguir que separin el "soroll d'ambient" i "els comentaris" en canals diferents i així poder evitar que ens escalfin el cap!

Haurieu d'escriure alguna cançó sobre el tema! Per cert, com està el tema dels concerts? Us vull veure en acció! De moment, li trauré la pols a la guitarra ;)

Pere ha dit...

Ja m’has sentit dir-ho mil vegades. Sistema dual, cotxes per un cantó i inútils comentaristes per l’altre.
Ara, el més pitjor, horrorós, estrambòtic i increïble és que el Pedroooooooooooooooooo!!! (com deia la Penèlope) el deixin tornar. Després de la seva baixada/caiguda (davant de les càmeres de tv) cap imatge podrà ser millor a les nostres retines. Pedro no t’hi esforcis, ja ho has fet tot en la F1.

Elektroputos ha dit...

Vostés mateixos ho poden propagar i escriure. A veure de quina manera elegant ho dieu...
motorafons@tv3.cat

Elektroputos ha dit...

De moment concerts en Standby... Tot el que es bó es fa esperar... jua, jua!!