dijous, 3 de desembre del 2009

La teta que no alimenta al poble


Quan la crisi apreta, el poble està de mala llet i l'imperi sembla a punt d'ensorrar-se, la colla de micos que tenim engreixant-se a les poltrones juguen a ser emperadors romans que, entre orgia i orgia, vomiten el seu narcisisme damunt els pobres esclaus, a qui han fet creure que són lliures plebeus i els han donat el fútbol, calmant la seva ira i aniquilant-los el propi criteri racional.

No contents amb fer els primers passos per carregar-se la única eina que potser els podria guillotinar, tot eliminant el lliure ús d'Internet a petició dels bufons que es caguen al mig del Colosseu, limitar la velocitat a la que tot ciutadà pot desplaçar-se per la Via Augusta (excepte per algun noble patrici) i esmicolar mica a mica qualsevol llegat lingüístic i cultural que no sigui de l'agrat imperial, també s'està pressionant fortament en l'adoctrinament dels innocents infants.

Es vol evitar que els nens puguin arribar a ser tant obesos com els savis senadors i per això es volen prohibir els famosos juguets que s'inclouen com a esquer en menjars tant poc saludables com el filet de carn picada de cristià amb pà de sang bullida o bé el testicle de gladiador africà de xocolata amb llet de burra, doncs s'ha demostrat que és precisament la seva ingesta el què engreixa a la canalla (és el què tenen els compostos químics derivats del petroli; són temptadors a la vista, però nocius per a la salut). També en un esforç per a protegir els més menuts, cada nen que és tractat per un doctor al Temple de la Salut és examinat minuciosament per descartar els quasi segurs abusos per part dels bàrbars progenitors, considerats culpables a no ser que demostrin el contrari.

Estimats plebeus, el pare govern pretén esculpir els nostres fills a la seva imatge limitant-los l'accés a la informació, l'opinió pròpia i fins el plaer de menjar llaminadures - i altres marranades - i fotre's com a porcs (excepte en festivitats marcades) i és precisament en aquest últim punt on es contradiuen amb els talibans que tant utilitzen com a al·legoria del mal de qui ens protegeixen, pel què fa a la resta són igual de fills de puta.

1 comentari:

Pere ha dit...

Com deia sant Pere: "Mestre, cada dia t'estimo més pel bé que t'expliques", però la darrera frase com si fos en xinès. Per la resta és evident que el govern i gobierno cada cop volen ser, més, els nostres protectors i benefactors. Però: Qui ens protegeix d'ells?