dimecres, 9 de setembre del 2009

Vermell apagat


Ja fa dies que corre el rumor que el tot poderós Botín aconseguirà el què tots els espanyolets (si, si, aquests que segueixen la F1 des que la van començar a retransmetre per tele 5) fa temps que somien, llevant-se amb el coixí ben humidet de tanta baba que se'ls fa a la boca - tot i els farts de criticar a l'escuderia que van fer-se en el seu moment, quan els semblava que el seu totpoderós ídol podia guanyar fins dalt d'un patinet.

Tristament, sembla un fet que l'Alfonso serà pilot de Ferrari en un futur no massa llunyà. Per a mi, després de tants anys seguint els bòlids vermells és el pitjor que hagués pogut imaginar. He sentit arguments, de gent a qui considero assenyada i amb més coneixement que jo de la F1 (doncs fa més temps que la segueixen), que la cosa no serà tant dolenta; no es pot negar que és un bon pilot i sembla que se li ha refredat una mica la boca. També he sentit a dir que ell no és responsable dels seguidors que té (sincerament, en això no hi puc estar d'acord del tot).

Ara però, us donaré un argument que hauria d'impedir que mai tornéssiu a pensar que l'arribada d'aquest xitxarel·lo a Ferrari no és una desgràcia: ja heu pensat que lluirà una bandera espanyola al bell mig del lluent xassís de la macchina rossa? El ridícul del Badoer no és res comparat amb això.

2 comentaris:

Pere ha dit...

1.- Em fa més mal veure el Jaime Alguersuari amb la bandera espanyola, que un espanyol.
2.- Els espanyols també tenen dret a viure (sempre i quan no toquin els collons, que en són expert).
3.- Més val un Ferrari conduït per un bon xofer, que les merdes que tenim ara (no sé si excloure en Raikonen).
4.- Podré resistir veure xarnegos vestits de Ferrari, total no saben ni que és.
5.- Banc de Santander és l’únic patrocinador que pot fer brillar de nou a Ferrari i apartar aquests estafadors de Brawn GP, Force India i altres merdes.

Ja sé que no em sentirà gens bé veure un Ferrari amb un toro, però caldrà aguantar-se.

Oriol ha dit...

Pssss... no em convenceràs!!! Napalm per a tota aquesta xusma que s'estan carregant la F1! Brawn trampòs? Segur. I l'Alfonso no? Va home!!!!!!!!! Pròximament faré post sobre això...