dijous, 22 de gener del 2009

D'il·lusions també es viu



Il cavallino rampante + Schumi

Vs

La capra sodomizzada +
Alfonso


Fet: posar vermell al casc i alguna que altra estrella no et converteix en el Schumi.

Possible causa (1): l'amic Alfonso ha escoltat massa estona el soroll que fa el grup a qui dóna cara la seva dona. Això el posa nerviós.

Possible causa (2): l'amic Alfonso no ha paït massa bé que l'any passat l'afillat de l'ex-cap de mclaren guanyés el campionat. Ha tingut massa contacte amb la premsa ibèrica i amb els seus jihadistes particulars.

La causa que donaran (si no ho han fet ja) tots els alfosionistes: "el fichaje por Ferrari ya está cerrado".


Tres apunts més:
1) Fet (1): el Heidfeld portarà un casc verd aquesta temporada.

Fet (2): Honda va voler ser l'equip verd la passada temporada. Honda ha tancat la paradeta després de fer el ridícul.

Possible causa del Fet (1): el Heidfeld farà el ridícul aquesta temporada. Res nou*. (*Nota: sé que aquest comentari em portarà represàlies, però m'agrada encetar merders).

2) Fet: el Räikkönnen és un sopes. Li agrada més la nit que el dia (si pot ser amb una gran quantitat d'alcohol, molt millor). Sovint, s'adorm a la pista; s'avorreix.

Possible solució (1): prometre-li que es podrà veure tota l'ampolla de champagne ell solet si guanya la cursa.

Possible solució (2): abocar una cerveseta (0,5l a cada repostatge ja vindran bé) al dipòsit d'aigua del què beu durant la cursa, enfosquir-li la visera del casc i deixar-lo dormir fins abans de la cursa. Amb les condicions adequades s'ha demostrat que la majoria d'espècies en captivitat poden reproduir-se.

3) Compraré aquest Ferrari pel Jac, que vagi entrenant...

4 comentaris:

Anna ha dit...

Si volies un comentari, només calia demanar-lo carinyosament punyeta. Però nooooo, ell ha preferit fotre el dit a la llaga: el Heidfeld no fa el ridícul. A mi em sembla que va tenir uns problemes de pneumàtics que també tenia el "sopes" de Ferrari, amb la petita diferència que quan plou no se'n va a pasturar com la resta. Potser no serà mai el millor pilot del món (ja ho he assumit, que el noiet és gran), però té experiència i ho fa prou bé. A més (que això és el que fa ràbia i ho sé), és el pilot més guapo de la graella amb diferència, un honrat pare de família no alcohòlic com d'altres i una persona educada. Au, ja ho tens!

Oriol ha dit...

Però el Hedfield ja ha arribat o encara està intentant acabar l'últim gran premi? :P

Pere ha dit...

Per desgràcia, us agradi o no, l’Alfonso correrà amb Ferrari dintre d’un any i no veig cap combinació guanyadora perquè no sigui així.
Ferrari (fent una excepció amb Mclaren) només potser derrotada per Renault o sigui que més val que reseu, perquè aquest any l’Alfonso no guanyi amb Renault, i si ho faci l’any vinent Renault amb el pilot que tingui la sort d’agafar el volant de l’Alfonso, perquè sinó aquest portarà tantes estrelles al casc que no hi haurà qui aguanti els veïns del costat. Potser serà en Hedfield? (Que ja haurà acabat la darrera cursa d’aquest any).
Dels demés més val no parlar-ne. El veritable mal de la Fórmula I és el vell de la camisa blanca, que va amb nenes ben maques, perquè això rejoveneix.

PD. En Jac ja té el Ferrari que li ha comprat l’avia (encara que ella digui que no).

Oriol ha dit...

Si a Ferrari encara hi queda algú amb cervell fitxaran al Vettel i no a l'Alfonso. Sinó, ens farem un fart d'arrencar enganxines i de desar gorres, per quan vinguin millors temps.