divendres, 12 de desembre del 2008

Gentussa digital


Buscant informació sobre la possible ampliació del permís per paternitat - que permetria als pares (que així ho desitgin) gaudir una mica dels seus fills recent nascuts - he llegit el següent comentari, que un lector amb algunes deficiències mentals ha posat per il·lustrar-nos a tots amb la seva àmplia visió del món i de la vida en general: "En mi empresa hasta el momento nadie se ha atrevido a solicitar permiso de paternidad. A(l) primero que lo solicite lo despido improcedentemente para dar ejemplo".

Quin fill de puta! És divertit veure com la gent es treu la careta a Internet, aprofitant la seguretat que senten darrere l'anonimat que aquesta gran xarxa pot proporcionar. Quants esforços humans es perden en el no res; ja sigui perseguint fites inexistents o simplement embafant-se d'un poder fictici i engreixant-se de mala llet mentre trepitgen als altres. Hi ha gent que potser més val que no tingui fills; primer haurien de descobrir que són vius.

1 comentari:

Pere ha dit...

A molta gent els hi fa vergonya fer de pares, però et puc assegurar que no hi ha res més emocionant. Per això no saben el que es diuen i el que es perden amb masclismes absurds. Allà ells, però disfruta del teu fill tot el que puguis i els que van amb la careta pel món que “els donin pel sac”.