dimarts, 14 de setembre del 2010

Les cendres d'una carrera fallida

El Pedro aixecant la urna amb les cendres de la seva fallida carrera a la F1 o potser és una copa de xocolata (amb paper de plata pintat, com el de les monedes que es dóna als nens el dia de reis), premi-consolació, de la seva festa de comiat com a pilot oficial?


S'ha fet oficial: el Nick Heidfeld acabarà amb el patiment de l'animaló ferit de mort i substituirà al Pedro de la Rosa (un nom amb unes arrels catalanes tant fortes com el propi individu) com a pilot oficial de l'escuderia Sauber. Això ens farà feliços a casa per tres motius: 1) l'Anna és una fan del Nick (i, no, no té res a veure amb que li faci mal la cara de tant guapo que és), 2) a casa som tant del Pedro, que patíem molt veient-lo córrer (per si es feia mal) i 3) a TV3 tindran un espanyol menys de qui parlar (i d'explicar que ha guanyat una posició perquè no sé qui s'ha sortit de pista).


El bo del Nick sempre s'ha preocupat molt pels animalons; aquí el tenim en una tendra escena eliminada de la pel·lícula Bambi (rodada a Austràlia). No li faríeu una abraçada molt forta amb els ulls tancats? L'Anna si!


Ben mirat, però, potser si que trobarem a faltar al Pedro: qui més podria voler avançar a la tancada corba de la palmera a Mònaco provocant una pila que impedís el pas als altres pilots? (d'acord, l'Alfonso va provar-ho, però només va fer fora al bo del Nick, que ja li ha perdonat). Qui més podria estampar-se contra una pila de cotxes accidentats, passada la segona chicane a Monza, accelerant a fons quan per la ràdio t'avisen d'un accident davant teu i la sorra aixecada t'impedeix veure res? Qui més podria saltar la barrera de pneumàtics després d'un accident, tot caient de cul? Potser si que ja no era el mateix Pedro, aquell que va fer un pòdium després de sortir-se a cadascuna de les corbes on va provar d'avançar amb un cotxe superior (sort de les escapatòries d'asfalt!) i guanyar les posicions amb les baixes dels de davant. Ja no és el Pedro, que va començar competint amb cotxes teledirigits. Qui sap, potser al cotxe hi seurà el Nick, però el control el tindrà el Pedro, des dels boxs. Potser llavors arribaran els resultats. Reflexionem-hi, si us plau. Reflexionem-hi.

7 comentaris:

Gustua ha dit...

Encara ni se ho creu en Pedro que hagi corregut aquest any. I en Schumi tampoc se ho creu que no passi la q2, jua, jua...

Anònim ha dit...

La veritat és que, a part de la seva conducció, té molta mala sort. El seu company d'equip l'ha superat i era de preveure. Això sí! Segons els comentaristes sempre fa "grans carreres". Quin ull!

Anna ha dit...

Ais quin greu que em sap sniff, snifff jujajajajá. El que em flipa més és que hagin mantingut aquesta toia tant de temps, havent-hi pilots molt millors sense córrer. Perquè, a part de ser guapo (que amb això ja hi hem guanyat), el Nick ha demostrat sobradament ser millor que la tòfona del Pedrito. Potser mai serà un dels GRANS, però té aquell fer dels pilots alemanys sota la pluja que tant m'agrada.

Gustau ha dit...

Si a més, costa de avançar-lo, sinò que li preguntin a l'Alfonso.
Ara diuen que anirà a Hispania, Viva España!! Ës per això que es diu Pedro i no Pere... es clar que sen nebot de en Javier de la Rosa... Gran pirulaire...

Oriol ha dit...

Gustau, tu creus que hi ha alguna promesa per part del tiet per a proporcionar "barrils de petroli" (d'aquests amb els que es guanya la vida tant netament) de forma gratuïta a Hispania? jaja Quina família! Qui no corre, vola!

Mala sort, Albert? Qui sempre trenca el cotxe és que potser no el fa anar com cal... I això t'ho diu una persona que troba a faltar el Raikkönen!

Pluja? El Heidfeld com sortit de la dutxa... Segur que t'agrada per com condueix (sempre tant arriscat el noi!)? De 'rainmaster' ja n'hi ha un, que esperem l'any que ve tingui un millor cotxe (i un millor provador? jejeje)

sànset i utnoa ha dit...

Booooona!

ja me l'estic imaginant amb un comandament tipus playstation!

*Sànset*

Pere ha dit...

Tots junts sou una colla de malintencionats. Pobre Pedro Martínez, tan bé que ho fa, cada dia és més bon conductor i sense cotxe.
Amb un Hispània!!! Que tremoli l’enemic, en veien aquest cotxe, com travessem un pilot de cotxes estimbats, quan convé trenquem el motor…
De nou serà una joia pels de TV3, la vostra.