dilluns, 12 de juliol del 2010

De bon matí...

Aquest matí m'he llevat disposat a haver d'aguantar banderes espanyoles, mostres de patriotisme hispànic exacerbat, samarretes de la "roja", gent catalana defensant que al cap i a la fi era pràcticament com si guanyés el Barça (més d'un jugador que hem vist amb una estelada ha tingut un paper decisiu a la victòria espanyola... us imagineu si haguessin sortit amb una estelada al camp abans de començar el partit i s'haguessin retirat de la final dient que ells no són espanyols?), etc. Tot això amanit amb el record encara encès dels cotxes que van passar tocant la botzina ahir a la nit amb grans banderes espanyoles, gent cridant allò de "yo soy español-español-español", etc. Però, en passar per un dels principals carrers de la ciutat, el què he vist a molts balcons m'ha fet somriure i m'ha omplert d'esperança.












VISCA CATALUNYA!

7 comentaris:

sànset i utnoa ha dit...

Ostres tu!

Al meu balcó també li ha passat. Quina plaga! Una gran estelada hi penja des del dissabte i no hi ha manera de treure-la...

*Sànset*

Anònim ha dit...

L'estelada tb penja del meu balcó. Voltant pel barri, ahir, n'hi havia més que espanyoles. La manifestació del dissabte va ser tota una injecció d'autoestima.

Pere ha dit...

Aquest matí la he retirada, però veien com està el pati caldrà tornar-la a posar. Visca Catalunya!!!

Agnès Setrill. ha dit...

Al meu barri, per igual, tot i que hi col.laboro amb dues que és un percentatge altíssim.

I per sorpresa meva, d'espanyoles hi havia les mateixes el dilluns que fa 10 dies. De debó!

Agnès Setrill. ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
Anna ha dit...

Jo quan veig aquests actes exacervats de patriotisme/nacionalisme espanyol, veient com està el panorama, em fan una mica de llastimeta la veritat. Penso en la lletra de la cançó dels Pistols "God Save the Queen" que molt bé es podria a adaptar a la cantarella del "soy español-español-español".
Ja ho sabien els emperadors romans: quan Roma s'enfonsi, tots cap al circ!

Oriol ha dit...

Si, tots cap al putu circ, el problema és que no és tant educatiu com "antanyu" (que diuen els castellans): allò de tirar uns quants cristians (ronaldus i altres xuta-pilotes) als lleons (juntament amb uns quants polítics i economistes). Potser llavors el circ serviria d'alguna cosa i no només per estovar el cervell, ja extremadament liquat, del "pupulatxu".