dimarts, 29 de juny del 2010

Res de nou


Res de nou, això és el què he sentit aquest matí a la ràdio. Un estatut fet per la tossuderia d'un mediocre per a passar a la història, per a amagar les ansies de poder darrere banderes pretesament independentistes i progressistes, per a vendre fum i engalipar a una majoria de gent que no té ganes de pensar, sinó simplement de sobreviure. I això és el què espanya mai ha volgut, que Catalunya sobrevisqui com a tal. Volen que sigui absorbida dins l'estúpid nacionalisme irracional que condueix les seves vides (i les de molta gent que viu, però no estima, a Catalunya). Com va dir l'Alfonso en acabar la cursa (sense faltar-li raó, doncs n'és el principal beneficiat), tot està manipulat per a que sempre guanyin els mateixos.

4 comentaris:

sànset i utnoa ha dit...

Exacte. Fan efectiu el seu "derecho de conquista". I creuen que en tenen dret, perquè estan segurs que nosaltres som ciutadans de segona. En canvi, ells creuen que són de primera. Miops, només aconsegueixen que cada cop més catalans vulguin traure's de sobre el paràsit que representa l'Estat espanyol.

*Sànset*

Oriol ha dit...

Miops no, Sànset, cecs!

Pere ha dit...

Realment, Estatut de merda fet per gent de merda!
Estatut confeccionat per un PSC que és més PSOE que mai. Estatut confeccionat per un CIU que vol la poltrona al preu que sigui i abans de passar el ribot els Madrit, el passen ells amb una reunió secreta amb Pinotxo ZP.
Estatut, que cal reconèixer, els d’ERC no volien.
Estatut que lamentablement, en un moment de confusió, vaig votar que si.
Realment, se'l poden “fotre al cul”.
Però el dia 10/07, tots a la manifestació que Catalunya s’ho mereix (i els polítics si volen se’n poden abstenir!!!)

Anònim ha dit...

Del tot d'acord. No se'l creien, i quan es comença una cos amb la que no es creu i es fa només per benefici propi, acaba sent un desastre. El dia 10, tots al carrer!