diumenge, 16 de maig del 2010

Així guanyen els espanyols


Doncs ara resulta que, encara que aquest any el reglament diu que es pot avançar un cop el safety car abandona la pista (i des de la mateixa línia per on ho fa), sempre queda la petita llaguna per on la gent que és intocable, i que tot ho pot comprar, es beneficia. Ara resulta que considerarem que en un gran premi, en la última volta un cop el safety car ha abandonat la pista, tots els pilots han d'entrar en fila índia, sense avançar, no fos cas (que és una carrera, eh?). L'any que ve, ja es modificarà el reglament per deixar que l'Alfonso es posi primer i entri sota una pluja de champagne (cava no que és català) i confeti. A prendre pel cul, trampós! El Schumi t'ha avançat, t'agradi o no.

PD: abans que algú se'm revolti, alguns petits fets: no se'l penalitza per adelantar entrant a boxes, ni per quasi estampar a un rival dins els propis boxes (de fet es penalitza a l'equip!); i mirant més enrere, del Piquetgate com si ell no hi hagués estat involucrat, igual que amb la còpia de plànols a McLaren i a Renault. Així, axí guanyen els espanyols! Vinca a abocar-hi euros el Botín.

1 comentari:

Pere ha dit...

Realment no hi ha dret que es canviï el reglament cada tres per quatre, i si és una norma confosa (segur que ningú la sabia), com a mínim, el tornes a deixar darrera de l’Alfonso i s’ha acabat.
Les ganes que tenen de guanyar són tan grans que tot si val.
Però l’avançament no li treu ningú i l'adhesiu del Santander li va arrencar!!!