dimarts, 10 de novembre del 2009

Condescendència


Hi ha poques coses a la vida que em cabregin més que la gent que parla perdonant vides, donant consells que ningú els ha demanat i inflats per un egocentrisme violent. No cal dir que habitualment aquesta gent és subnormal. Normalment en situacions d'aquestes, m'és impossible esser condescendent i acabo vomitant la meva ràbia damunt seu. Hi ha vegades, però, que per múltiples raons t'has de contenir. L'únic consol que et queda en aquest cas és que, com l'experiència m'ha demostrat moltes vegades, el temps posa a tothom al seu lloc i aquesta gent aprenen a tancar la boca a hòsties. I tot, sense embrutar-te les mans.

7 comentaris:

Josep ha dit...

Hi va haver una època en la que jo era un d'aquests que van donant consells plens de bones intencions, i buits de la més bàsica intel·ligència.

Per sort he madurat i ara només dic collonades sense aspiracions transcendents.

He millorat, crec.

Oriol ha dit...

Suposo que qui més qui menys, tots hem tingut una època d'aquestes. Com bé diu, per sort, es madura i amb una mica de sort es millora. El nirvana de l'assumpte és arribar al moment on ja no s'aspira a ser trascendent... crec que encara em falta una mica, però amb tot el què vivim recentement, estic aprenent a prendre-m'ho amb humor!

Pere ha dit...

Els anys t’ensenyen que les experiències cal passar-les i de poc serveix que et diguin les coses si tu no ho veus així. Com bé dius, el temps acaba posant a tothom al seu lloc.
Per això ja fa anys que passo de donar consells sinó me’ls demanen.
Un bon consell és no donar consells.

Elektroputos ha dit...

T'aconsello aquest blog, jua, jua...
http://www.desdecuba.com/generaciony/
abans t'aconsello que miris això, je, je... http://es.wikipedia.org/wiki/Yoani_S%C3%A1nchez

Oriol ha dit...

Gràcies Gustau! M'he mirat el blog i està molt bé. L'aniré seguint, encara que provoca sentiments oposats (ràbia i també energia, molta energia!).

De pas, també he mirat la web dels elektroputos... jejeje, quan un concert? Per cert, lo de que m'he de fer cantant d'un grup punk era una oferta? jajaja

Una abraçada!

elektroputos ha dit...

De moment 12 de Desembre és una data que sona... a L'Hospitalet i sempre que vulguis estás convidat a cantar, però jo no hem ficaria en envolics raros que després pots tornar a vomitar com els nengs de l'autònoma.
Si vols pots probar de tocar amb la guitarra el tema Escucha, busca'l al youtube...

Oriol ha dit...

Localitzada! Ja provaré de tocar-hi al damunt, aviam què surt... Encara que la de Guardia Urbana 2411 de moment és la que m'agrada més... brutal!