dimarts, 20 d’abril del 2010

Shanghai


Curiosament, sembla que al circuit xinès (a jutjar per la pancarta) hi ha la llibertat d'expressió que no es permet a la resta del país. Dit això, 2 apunts ràpids sobre la cursa:

1) Com és que cap seguidor de l'Alfonso (si, si, d'aquells que sempre recorden les tàctiques d'equip que el Schumi imposava amb la seva fredor alemanya) vol veure que avançar al teu company d'equip a l'entrada del box és igual o encara més execrable? Recordem que en aquell moment qui liderava el mundial era precisament l'avançat. Aquest tio mai juga net, mai! Ai, no, que simplement va accelerar abans d'hora sense voler!

2) Schumi recorda prendre't les pastilletes abans de sortir, que sinó llavors et falla la memòria i et fots un embolic amb els pedals! Va, collons, que sé que tu pots!

3 comentaris:

elektroF1 ha dit...

I del fill de la Moreneta, no en dius res...?

Pere ha dit...

Sembla mentida que sigueu tant parcials. En Masa ho va deixar ben clar: “He agafat malament el revolt i com que la corba és massa ampla, sense voler, l’Alfonso m’ha avançat”. Estic segur que no volia, però l’altre l’hi ha posat impossible de no fer. Es que el cos t’ho demana...
A l’Elektroputo: Però tu ets de Mclaren o que? Al fill de la moreneta ni tocar-lo, que ja el putejent prou els espanyols, que mai han estat racistes, mai : que dius!!!

En Schumi fa el que pot, però ja veureu quan li donin el xasís nou, ho no!

Oriol ha dit...

El Hamilton només per haver putejat l'Alfonso (i viceversa, doncs al final es va quedar sense mundial)- quan tots els espanyolets van haver de canviar el color de blau a gris (després a groc i ara a vermell... només els falta el verd, p.ex. de lotus, i ja podran jugar al parxís!) - ja es mereix un descans. Tot i així, estem d'acord en què tenen la màniga molt ampla amb ell. De totes formes, tot i que a mi m'agrada molt el Vettel, intentar avançar a un rival (d'un altre equip!) és fins a cert punt el què s'espera (tot i que dins el box no sigui habitual, discutible esportivament i s'arrisqui massa coses). Al cap i a la fi tots són uns "ninyatus" rics, o no? Bé el Schumi és més aviat un iaio ric...