divendres, 30 d’octubre del 2009

La justicia no és justa


No tinc ni idea de qui és Javier Rodrigo de Santos (una recerca llàmpec al google m'ha indicat que és l'ex-regidor d'urbanisme de l'ajuntament de Palma). Ni tant sols havia sentit a parlar dels abominables actes que va perpetrar (abús sexual a tres menors d'edat). Ara bé, després de llegir una noticia sobre la sentència de presó a què se l'ha condemnat, si que m'he reafirmat en què la justicia no és justa.

Un sempre té la sensació de què la justicia sempre té un forat legal per a permetre a aquells qui tenen poder i/o a aquells que la fan ben grossa d'evitar o minimitzar el seu càstig, mentre que a la gent comú no se'ls perdonen faltes que, molts cops, no deixen de ser anècdotes.

No és increïble que per a dictaminar la pena d'aquesta deixalla humana s'hagi considerat com a atenuant el fet que aquesta panerola fos drogoaddicte en el moment de cometre l'abús sexual? No hauria de ser al revés? Això si, que no t'acusin d'estripar una bandera espanyola o d'enfrontar-te a l'autoritat (amb o sense proves), que aquí no hi haurà atenuant que valgui.

5 comentaris:

Josep ha dit...

Mirem-nos-ho pel cantó positiu: no tots els que surten de la Facultat de Dret són una colla d'enzes. Alguns aprenen a ser bons advocats.

Amb pèssims jutges i patètics fiscals, tampoc costa gaire ser un gran advocat.

Oriol ha dit...

No ho dirà pas pel cas Bitllet?

Pere ha dit...

Cal saber que la majoria de jutges i fiscals són del PP. Sols així s'explica com poden protegir als seus, encara que siguin uns fills de puta rematats!

Anònim ha dit...

Totalment d'acord! Si justament el fet d'anar drogat hauria de ser un agreujant!

Oriol ha dit...

Exacte, Albert! Per cert, el seu "logo", igual que el seu blog, està molt bé.